Stark genom klimakteriet – Föreläsning och yogaklass

STARK GENOM KLIMAKTERIET - MED MONIKA BJÖRN

Scandic Värnamo, Torsdag 23/1-2020

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

"Stark genom klimakteriet" är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

FIRE & FLOW Monikas signaturklass, en svettig vinyasa flow klass till musik, där du utmanas både fysiskt och mentalt oavsett om du är nybörjare eller mer van yogi. Klassen är öppen för alla nivåer.

ENERGI FIKA + FÖRELÄSNING - 345kr
Energi fika: 18,00-18,30 – Föreläsning: 18,30-19,45

YOGA KLASS + ENERGI FIKA + FÖRELÄSNING- 545 Kr
Yogaklass: 17,00-18,00 – Energi Fika: 18,00-18,30 - Föreläsning: 18,30-19,45