CHI BLANCE_21800

Cecilia

Vem är Cecilia? 

Cecilia heter jag och är grundare av Chibalance som jag drivit sedan 2017. Träning och rörelse och vad det gör för vår hälsa har varit ett intresse jag haft hela mitt 50 plus-åriga liv. Valet att utbilda mig till certifierad personlig tränare, hälsocoach och certifierad yogainstruktör (2015–2016) och Stark genom klimakteriet-coach (2020), är bland det bästa jag gjort. Jag är trebarns mor till tre vuxna killar som har gett mig massor av energi och kärlek under åren. Jag är en trygg lanttjej som är uppvuxen på gård mellan Småland och Västergötland. Som barn provade jag det mesta inom träning men fastnade för gymnastiken som senare gick jag över till andra träningsformer. Min bana som instruktör började för 25 år sedan och sedan dess har jag instruerat i spinning, bodypump, CX-works, Bodystep m.m. 

Varför började du med Yoga?

Det var helt enkelt så att min kropp började protestera över att jag ägnade mig för mycket åt konditionsträning och styrka, behövde något som drog ner på tempot och gav mer rörelse. Hade provat yoga vid något fåtal tillfällen men inte känt då som jag gjorde när jag väl hoppade på Globalyoga utbildningen. Efter det  var jag fast. Det magiska med hur känslan/rörelse och andetaget  blir ett  när du utför olika yoga sekvenser är oslagbar.

Vad inspirerar dig?

När man kan känna genom hela kroppen hur underbart det känns när man kan ge och inspirera deltagare den där magiska känslan efter en yogaklass. LOVE IT