Yoga

Vilken typ av yoga finns på Chibalance?

Jag älskar Global Yogan – Yin, Nidra och Vinyasa. Jag tror starkt på att vi behöver rörelse som hjälp för att flytta fokus från tankar till medvetenhet och för att förstå hur ni egentligen fungerar, både på yogamattan och i livet.
Efter några yogapass har du alla förutsättningar att landa, slappna av och hitta stillhet.

Om du yogar med mig får du ta del av klasser som är noggrant planerade för att du på ett säkert sätt ska hitta in i olika asanas, det vill säga positioner. Samtidigt får du praktisera din styrka, balans och rörlighet. Detta kombineras med andningsmedvetenhet, meditation och avslappning. Klasserna kan knytas upp kring ett syfte eller runt ett tema för att utmana dina tankebanor och vanor.

qi balans9654
qi balans9241

Personlig träning

Personlig träning är precis som det låter. Den är personlig och individuellt anpassad efter dina förutsättningar, din fysiska form och dina mål.
Vi börjar med ett samtal för att lyssna på dig och dina önskemål. Vi tar reda på hur din form är i dag genom en funktionsanalys och utarbetar därefter en plan på hur du ska nå dina mål.

Event

Företagsyoga eller träningspass

Är du som arbetsgivare intresserad av att ge era anställda förmånen att må sitt bästa jag. Är en stor satsning till er företagsfriskvård. Människorna är det mest värdefulla i företagen och studier visar att både yoga och fysiska träning främjar kroppens välmående och reducerar stress och psykisk ohälsa. Det ger dig som arbetsgivare en friskare personal och skapar även teamkänsla i gruppen. Så varför inte boka in detta till nästa aktivitet eller erbjuda detta regelbundet.

Event/Specialklasser

Gruppträning eller Yoga till företags-kickoff, kompisgänget, möhippan, svensexa eller idrottsförening eller kalaset. Jag arrangerar klasser utifrån ert önskemål och nivå.

För mer information kontakt cecilia@chibalance.se

qi balans9660