qi balans9647

Vilken typ av yoga finns på Chibalance?

Jag  älskar Global Yogan – Yin, Nidra och Vinyasa. Jag tror starkt på att vi behöver rörelse till hjälp för att flytta fokus från tankar till medvetenhet och för att förstå hur vi egentligen fungerar, både på yogamattan och i livet.

Efter några pass på yogamattan har du alla förutsättningar att landa, slappna av och hitta stillhet. Om du yogar med mig får du ta del av klasser som är noggrant planerade för att du på ett säkert sätt ska hitta in i olika asanas, det vill säga positioner, samtidigt får du praktisera din styrka, balans och rörlighet, detta kombineras med andningsmedvetenhet, meditation och avslappning. Klasserna kan knyts upp kring ett syfte eller runt ett tema för att utmana dina tankebanor och vanor.

Vem kan egentligen yoga? Är jag för stel för att yoga?

Jag är fullt övertygade om att alla kan yoga, yogan går alltid att anpassa och kan du andas kan du yoga. Det gäller att släppa tankarna på prestation och tro att man måste åstadkomma något på mattan. Låt istället yogan vara ett sätt att tillåta dig vara den du är.

Jag möter dig och gör mitt yttersta för att anpassa positioner och instruktioner för att de ska passa dig, din kropp och dina förutsättningar på mattan. Det finns inga krav på förkunskaper för att börja yoga och det är aldrig försent att börja.

qi balans9438

Varför ska jag prioritera min tid till yoga?

Yogan kan hjälpa dig på många plan och har många verktyg att använda både på mattan och i livet. Öva dig på tålamod i de mer utmanande positionerna i din yogapraktik och ta med dig lärdomarna till din vardag, där ditt tålamod testas på riktigt. Lär dig hur du kan slappna av och stressa ner när livet rusar på.

”Yoga is not important, life is”. Yogan lär dig att slappna av, andas, fokusera och hitta en medvetenhet i din kropp som du kanske glömt bort. Genom yogan lär du dig utnyttja din fulla potential. Utöver den mentala biten så får du också en starkare och rörligare kropp, förbättrad balans och en trygg, stabil grund att stå på.

Varför ska ni yoga med mig ?

För att din yoga ska bli hållbar, lustfylld och utvecklande så råder jag dig att hitta en lärare med gedigen utbildning, som tilltalar dig och som kan få dig att längta efter att ställa dig på yogamattan. Ingen lärare passar alla och det finns en uppsjö av lärare och yogaformer att välja mellan.

Fundera på vad du behöver, kanske ser behoven olika ut beroende på vilken fas i livet du befinner dig i. Var nyfiken, testa de lärare som väcker din spanda, det vill säga puls och  vibration, och som gör dig nyfiken att gå djupare. Jag hoppas att du finner det hos mig. Du är alltid välkommen till mig på Chibalance, vare sig du väljer att fylla på med inspiration genom enstaka tillfällen eller kurser.

Jag ser fram emot att träffa dig.

qi-balans9297_1